E PUNIONICA

KORISNIČKE USLUGE

Uoči početka turističke sezone Tower Center Rijeka u suradnji s Hrvatskom Telekomom postavio je prvu brzu e-punionicu za električna vozila u Gradu Rijeci u sklopu projekta „Sveobuhvatna mreža koridora s brzim punjenjem u jugoistočnoj Europi“. Ovom instalacijom Rijeka se pridružila karti pametnih gradova koji potiču razvoj e-mobilnosti kao ključnog koncepta nisko-ugljične mobilnosti.

Prvom brzom e-punionicom u Rijeci osigurat će se vrhunska usluga punjenja za domaće korisnike električnih vozila, ali i sve veći broj turista koji na odmor u Hrvatskoj dolaze upravo električnim vozilima. E-punionica postavljena na krovnom parkiralištu Tower Center Rijeka istovremeno može puniti dva automobila, s ukupno tri različita priključka. Usluga je dostupna 0-24, sedam dana u tjednu potpuno besplatno za sve korisnike električnih automobila. Punjenje traje oko 20 minuta, iskustvo korištenja je digitalno, a dostupna je i korisnička podrška non-stop

U skladu s razvojem novih tehnologija Tower Center Rijeka se odlučio na postavljanje električne punionice te na taj način prati europske i svjetske trendove politike smanjenja emisija CO2, sprečavanje klimatskih promjena i brine za očuvanje okoliša. Postavljanjem električne punionice osiguravamo vrhunsku dodatnu uslugu posjetiocima centra, domaćim korisnicima, a i stranim turistima. - doznajemo od Solidee Kurelić, direktorice Tower Centra RijekaUsluga punjenja se naplaćuje. Radno vrijeme punionice je od 00:00 — 24:00.
Ova punionica uključena je u sustav nacionalne mreže punionica za električna vozila Hrvatskog Telekoma d.d.
Autorizacija je moguća putem: T-RFID kartica i PlugSurling aplikacije.

PRIJAVA S KARTICOM
T-RlFD karticu u protuvrijednosti 200,00 kuna možete kupiti u sklopu T—Centra na prvom katu Tower Center Rijeka.
Za početak ili završetak punjenja prislonite karticu na označenom mjestu za "log in" i slijedite upute na zaslonu punionice. Cijena usluge punjenja iznosi 2,03 kn/kWh.

PRIJAVA PUTEM PLUGSURFING APLIKACIJE
Za početak punjenja preuzmite PlugSuriing aplikaciju na Vaš smartphone.
Otvorite korisnički račun.
Pokrenite OR kod čitač.
Skenirajte QR kod iznad odabranog priključka i slijedite upute na zaslonu punionice.
Cijena usluge punjenja iznosi 0,29 EUR/ kWh. Početak pilot projekt naplate usluge je 01.07.2018. godine.


Za više informacija o pogodnostima posjetite web portal www.Puni.hr ili https://www.plugsurfing.com/en.