Pretraživanje

3 NAJLJEPŠA LJUBIĆA ZA ČITANJE NA PLAŽI

Knjige 21/07/2018

Odlazak na ljetovanje ne možemo zamisliti bez dobre knjige. Dugi, opuštajući dani provedeni na plaži su kao stvoreni za izležavanje i uživanje u omiljenom štivu. Čitanje je najbolji način opuštanja i bijega od svakodnevice te nam pomaže da barem nakratko zaboravimo na stres i uđemo u svijet ljubića, krimića i trilera. Dok tijekom godine često nemamo vremena za čitanje, ljeto je idealno vrijeme za razbistriti glavu i posvetiti se lakim štivima.

opširnije

BRZI LJETNI RUČAK KOJEM JE TEŠKO ODOLJETI

Gastro 19/07/2018

Ljeto je idealno za isprobavanje laganih, osvježavajućih recepata koji nam ne oduzimaju previše vremena. Sočno povrće i mediteranski začini omiljeni su sastojci gotovo svakog ručka i savršen su izbor za ljetne vrućine kada izbjegavamo tešku i masnu hranu. U nastavku vam donosimo ukusni recept koji će vas, osim eksplozijom okusa, oduševiti jednostavnošću i brzinom pripreme.

opširnije

KORISNI SAVJETI: KAKO SPAKIRATI RUKSAK?

Savjeti 18/07/2018

Prekrasni, sunčani dani su kao stvoreni za izlete u prirodu. Iako svi obožavamo more i plažu, ponekad se zaželimo uživanja na svježem šumskom zraku ili planinarenja s prijateljima. Ništa se ne može usporediti s osjećajem koji nas obuzme kada stignemo do samog vrha planine i divimo se prekrasnom pogledu na more i grad koji se protežu pod nama

opširnije