Pretraživanje

IDEJE ZA NAJLJEPŠE POKLONE ZA BLAGDANE

Savjeti 17/12/2017

Božić je pred vratima! L'OCCITANE je pripremio sjajne i raskošne poklon setove koji će unijeti čaroliju u vaše blagdansko slavlje i oduševljenje kod onih koje darujete. Ovog prosinca,L'OCCITANE vas nagrađuje sčak 20% popusta na dio poklon setova iz raskošne blagdanske ponude. Puni šarma, mirisa i vrhunskih tekstura, L'OCCITANE poklon setovi riješit će sve vaše nedoumice oko darivanja, apredivna svečana pakiranja istih donijet će zlatnu svjetlost Provanse pod vaš bor.

opširnije

BLAGDANSKI KEKSI U ZDRAVOJ VERZIJI

Gastro 15/12/2017

Mmmm, sve miriši po kolačima, blagdanski keksići već su u pripremi, listaju se recepti i smišljaju nove ideje. Klasični kolači dio su tradicije, no što kažete na prijedlog da ovaj Božić servirate nešto potpuno drugačije? Nešto ukusno, nešto jednostavno i nešto zdravo? Blagdanski keksi u zdravoj verziji zvuče savršeno! Spoj okusa i mirisa koji će vas osvojiti na prvu.

opširnije

40 SUPER POKLONA ZA POD BOR

Savjeti 14/12/2017

Odabir poklona nije uvijek najlakša stvar, što odabrati u moru prijedloga i ideja često može biti muka. No, naš prijedlog je krenuti s kupovinom na vrijeme, stručnjaci kažu kako je prvi korak popis, napravite popis osoba kojima ćete ove godine uljepšati blagdane. Druženje i darivanje prijatelja i obitelji, ništa ne nosi bolji osjećaj od toga, stoga neka vam ove godine kupovina božićnih poklona bude pravo veselje.

opširnije

NIMALO ROMANTIČNA KOLEKCIJA GLEŽNJAČI ZA URBANE ŽENE

Hot News 10/12/2017
Pronalaženje onog savršenog para gležnjači je omiljena aktivnost mnogih žena u ovo doba godine jer upravo ove cipele svakoj jesenskoj garderobi daju ključni stilski potpis. Odabir između sezonskih, prolaznih trendova i onih vječnih evergreena nikada nije jednostavan, poglavito ako je investicija veća. Rješenje nam donosi hrvatski modni brand Guliver koji u novoj i fenomenalnoj kolekciji niskih gležnjača suptilno spaja klasične, pomalo combat siluete i neočekivane trendi dekorativne elemente, prezentirajući nam najbolje iz oba svijeta. opširnije