Pretraživanje

OTKRILI SMO KOJE DONJE RUBLJE SE NOSI ZA VALENTINOVO

OTKRILI SMO KOJE DONJE RUBLJE SE NOSI ZA VALENTINOVO

Polako počinju pripreme za Valentinovo. Već ste izvukli iz ormara onu najdražu haljinu koja vam savršeno stoji, razmišljate o novim cipelama koje vas dozivaju iz izloga dućana i onoj preslatkoj torbici koja vam baš treba (jer Valentinovo je sasvim razuman razlog za obaviti shopping), a sve to kako biste očarali svog partnera. Međutim, jeste li razmišljali o tome što ćete nositi ispod svoje odjeće – da, govorimo o donjem rublju.

ANTONIO KRIŠTOFIĆ
                             

S pravim donjim rubljem uspjet ćete zagolicati maštu svom partneru i začiniti vaš ljubavni odnos. Ukusi su različiti, a izbor je mnogobrojan. Možete birati između čipke, svile, pamuka, satena. Crno je uvijek seksi i elegantno, ružičaste tonove izabrati će romantičarke, a za crvene komade odlučiti će se one nešto odvažnije, koje vole, poput boje svojeg rublja, izazivati pravu vatru.

 
TRIUMPH, 249,90 KN
 
TRIUMPH, 109,90 KN
 
TRIUMPH, 319,90 KN
 
TRIUMPH, 149,90 KN
 
TRIUMPH, 349,90 KN
 
TRIUMPH, 179 KN
 
TRIUMPH, 319,90 KN
 
TRIUMPH, 149,90 KN
Naravno, i muškarci trebaju razmišljati s kakvim donjem rubljem će zavesti svoju partnericu. Umjesto da posegnete za klasičnim crnim, sivim ili bijelim boksericama, ovog Valentinova odaberite one u crvenoj boji.
LUXURY SPORT STORE, 429 KN
Kako bismo vam olakšali izbor, izdvojili smo najzanimljivije komade donjeg rublja za muškarce i žene koji će začiniti Dan zaljubljenih. U trgovinama Tower centra zatekli smo Davora Jurkotića i Antonia Krištofića, koji su nam pomogli u shoppingu i otkrili njihov odabir za Valentinovo.  

Možda Vam se svidi