Pretraživanje

NAKIT KOJI ĆE ZAČINITI SVAKI OUTFIT

NAKIT KOJI ĆE ZAČINITI SVAKI OUTFIT

Nakit je oduvijek naš najpoželjniji i najomiljeniji modni dodatak. Sposoban je svaku kombinaciju dodatno začiniti i oplemeniti te joj dodati onaj završni touch. Dok smo tijekom zimskih mjeseci birali nešto decentnije i jednostavnije naušnice, narukvice i ogrlice, proljeće nam je donijelo upečatljivije i raskošnije komade nakita.

Idealno će se uklopiti u modne trendove i odigrati savršenu stilsku igru s ovosezonskim trendi odjevnim predmetima. Zlato i dalje vlada svijetom nakita. Odiše elegancijom i romantikom, a pristajati će i uz dnevne i uz večernje kombinacije. Raskošne zlatne naušnice različitih oblika i ukrašene brojnim zanimljivim detaljima naglasiti će i najjednostavniji outfit.

ARGENTUM, 820 kn

Osim zlata, među naušnicama prevladava šarenilo te detalji poput resica, bisera, cirkona, cvijeća, školjkica, pa čak i voća. Uz takav nakit ne možete proći nezamijećeno. Kada je riječ o ogrlicama, ističu se modeli s velikim privjescima ili ogrlice koje su sastavljene od više slojeva. Kao takve, prekrasno će se ukomponirati s laganim bluzama otvorenih ramena.

MANGO, 99,90 KN

S narukvicama i prstenjem možete se poigrati i slagati ih u više nizova. Kombinirajte jednostavne tanke narukvice ili prstenje s upečatljivim i efektnim modelima s privjescima. Kreativan, šaren, zabavan i raskošan – tako možemo opisati nakit koji ćemo nositi ovog proljeća i ljeta. U Tower Centru pronađite svoj omiljeni komad nakita koji će uljepšati svaki outfit i podići ga na novu razinu.

mango, 99,90 kn
 
MANGO, 99,90 KN
 
mango, 99,90 kn
 
mango, 99,90 kn
 
TALLY WEIJL, NA AKCIJI 27,93 KN
 
pimkie, 69 kn
 
kamen duga 79 kn
 
kamen duga, 596 kn
 
KAMEN DUGA, 158 KN
KAMEN DUGA, 158 KN
 
pimkie, 79 kn
 
pimkie, 99 kn

Možda Vam se svidi