Pretraživanje

KAKO DO SAVRŠENE NIJANSE BRONČANE PUTI

KAKO DO SAVRŠENE NIJANSE BRONČANE PUTI

Nakon zimskih mjeseci tijekom kojih smo kožu skrivali ispod debelih slojeva odjeće, sada je važno poduzeti pripreme za njezinu njegu kako bismo se spremno i sigurno mogli izlagati suncu te bez štetnih posljedica postići preplanuli ten.

Prvi korak u zaštiti kože je njena hidratacija. Nježni piling otkloniti će odumrle stanice, omogućiti ravnomjerno tamnjenje, očistiti pore te poboljšati cirkulaciju. Time će koža "prodisati" i biti pripremljena za nanošenje hidratizirajućih preparata. Iako hidratantne kreme ne štite od sunca, one mogu ublažiti nastanak opeklina. Naime, suha koža najlakše izgori i ošteti se pod sunčevim zrakama. Stoga ju je važno redovito hraniti i hidratizirati.

Tijekom ljeta, umjesto teških i masnih proizvoda, odaberite lagane, brzo upijajuće kreme, maslace ili ulja za tijelo. Prije sunčanja najvažnije je u debelom sloju nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom. Ona pomaže u zaštiti od štetnih UVA i UVB zraka te sprječava pojavu crvenila i opeklina. Zaštitni faktor odaberite ovisno o tonu kože i njenoj osjetljivosti.

Ulja i marmelade za tamnjenje jedan su od najomiljenijih ljetnih preparata. Bogati su beta-karotenom iz ekstrakta mrkve i brojnim korisnim uljima, zbog čega nam pomažu u postizanju privlačnog, preplanulog tena. Ipak, s njihovim korištenjem moramo biti oprezni. Budući da ne sadrže zaštitni faktor, potrebno ih je koristiti u kombinaciji s kremom za sunčanje ili pak odabrati zaštitnu kremu koja sadrži sastojke za tamnjenje. U nastavku zavirite u ponudu korisnih preparata za njegu i zaštitu kože iz drogerija Tower Centra.

Douglas, 75 ml 24,90 kn
 
douglas, 100 ml 125,90 kn
 
douglas, 115 kn
 
DOUGLAS, MLIJEKO ZA SUNČANJE 139 KN
 
l'occitane, 100 ml 289,10 kn
 
MULLER, pekmez za sunčanje 150 ml 282,90 KN
 
MULLER, mlijeko za sunčanje ZF30, 200 ml 69,90 KN
 
MULLER, losion za sunčanje ZF30 za osjetljivu kožu, 125 ml 134,90 KN
 
MULLER, sprej za sunčanje ZF30, 100 ml 135,90 KN
 
MULLER, vodica za intenzivno tamnjenje 400 ml 108,90 KN
 
DM, PROTIV TAMNIH MRLJA 124 KN
 
DM, KREMA ZA SUNČANJE 139,90 KN
 
DM, ANTI AGE KREMA ZA LICE 144,90 KN
 

Možda Vam se svidi