Pretraživanje

ANA MARIJA CUCULIĆ: 8 DROGERIJSKIH PROIZVODA KOJI ĆE VAM SPASITI KOSU

ANA MARIJA CUCULIĆ: 8 DROGERIJSKIH PROIZVODA KOJI ĆE VAM SPASITI KOSU

Pitanje koje me ljudi najčešće pitaju je kako održavam svoju kosu zdravom usprkos blajhanju i farbanju, pa sam odlučila sve svoje must-have proizvode staviti na jedno mjesto.

ANA MARIJA CUCULIĆ
ANA MARIJA CUCULIĆ
PRANJE KOSE

Šampon je bio jedan od proizvoda za koje nisam bila toliko izbirljiva dok nisam isprobala JOHN FRIEDA šampone. Trenutno koristim John Frieda FRIZZ Ease šampon koji je namijenjen oštećenoj i neukrotivoj kosi. Sadrži Amino repair komplekse koji pomažu popraviti strukturu kose.

John Frieda Frizz ease šampon 250ml, 63,90kn (Douglas, Dm, Muller)

Idući proizvod koji koristim je L'Oreal Paris Elseve Total Repair Extreme masku za suhu i oštećenu kosu. Odlična maska koja je vratila život mojoj kosi i koristim je već godinama, uz to, cijena joj je izvrsna.

Loreal Paris Elseve Total Repair Extreme maska za kosu 300ml, 39,90kn (Dm, Muller)
NJEGA NAKON PRANJA

Prije sušenja kose obavezno nanesem Schwarzkopf Taft sprej za zaštitu kose od topline. Štiti kosu do 220 stupnjeva i nanosim ga prije svakog ravnanja ili kovrčanja kose. Pruža 24-satnu zaštitu od topline i ne otežava kosu.

Još jedan proizvod koji stavim na kosu prije sušenja je L'Oreal Paris Elseve Extraordinary Oil Oil-in-Cream. Nije ga potrebno staviti ako nanesete sprej za zaštitu od topline ali s obzirom na to da mi je kosa blajhana, želim joj pružiti maksimalnu njegu. Ovaj proizvod ne samo da hrani kosu, već je i štiti od topline.

Loreal Paris Elseve Extraordinary oil Oil-in-Cream hranjiva krema za kosu 150ml, 35,90kn (Dm, Muller)

L'Oreal Paris Elseve total repair express conditioner double elixir koristim za olakšavanje raščešljavanja kose. Osobito spašava kosu od silovitog raščešljavanja nakon dugog nošenja jakni ili boravka vani i daje joj prirodan sjaj.

Loreal Paris Elseve Total Repair Express Condtitioner Double Elixir 200ml, 32.90kn (Dm, Muller)

Jedna od također jako bitnih stavki u njezi kose je ulje. L'Oreal Paris Elseve Extraordinary Oil njeguje oštećene vrhove i daje kosi sjaj ali ne ostavlja mastan trag na kosi.

Loreal Paris Elseve Extraordinary Oil 100 ml, 59,90kn (Dm, Muller)

Ukoliko ne stignem oprati kosu ili samo želim više volumena, koristim Batiste Stylist XXL Volumen šampon za suho pranje i povećanje volumena kose.

Batiste Stylist sprej za suho pranje 200ml, 29,90kn (Dm, Muller)

Na posljetku, farba za kosu kojom možete postići moju intenzivno ružičastu kosu je L'Oreal Paris Colorista Washout u nijansi #HOTPINKHAIR.

Loreal Paris Colorista Washout 80ml, 49,90kn (Dm, Muller)

Možda Vam se svidi