Pretraživanje

BUDI NAJ BLOGERICA

BUDI NAJ BLOGERICA

Imate smisla za modu, a do sada to niste iskoristili, prilog Life i Tower Center Rijeka daju vam priliku da postanete modna blogerica i pokrenete vlastiti modni blog.

Od vas se za početak traži da imate vlastiti instagram profil, koji mora biti javan, te da za prijavu pošaljete tri prijedloga stylinga i prijedlog prvog modnog bloga. Najbolje radove predstavit ćemo na stranicama priloga Life, a finalistice dobivaju priliku osvojiti vrijedne nagrade. Najblogerica bit će odabrana završnom eventu što će se održati 10. ožujka u Tower Centru Rijeka.

Tri prvoplasirane dobit će vrijedne nagrade i priliku da surađuju na sljedećim modnim projektima priloga Life i Tower Centra Rijeka, te svu potrebnu potporu kako bi njen blog što prije bio prepoznat.

Modni blog danas je sve popularnija platforma za zaradu, najuspješnije modne blogerice to su pretvorile u posao. Biraju odjeću, slažu kombinacije, fotografiraju se i onda svoj konačni proizvod plasiraju putem društvenih mreža i za to budu plaćene. Poznatom modnom blogericom ne postaje se preko noći prvo valja prikupiti dovoljan broj followera, a zatim se na temelju broja »lajkova« traže potencijalni sponzori, odnosno tvrtke koje žele da ih reklamiraju putem bloga. Neke blogerice imaju tu sreću da ih sponzori kontaktiraju sami.

Da bi se vodilo uspješan modni ili lifestyle blog treba prije svega to raditi iz ljubavi jer kao svaki dobro plaćen posao traži i puno vremena. Prilog Life i Tower Center Rijeka pomoći će vam da napravite prve korake i jednog dana postanete praćeni, plaćeni i poznati. Što čekate? Prijave su krenule!

PRAVILA NAGRADNOG MODNOG NATJEČAJA "Budi najBLOGERICA"

Natječaj za najBLOGERICU koji organiziraju Tower Centar Rijeka i prilog Life traje od 10. do 22. veljače 2018. 

Nakon zatvaranja natječaja od svih pristiglih radova, žiri će odabrati najbolje kandidate, te ih pozvati na sudjelovanje u završnom eventu koji će se održati 10. ožujka u Tower Centru Rijeka gdje ćemo proglasiti „NajBlogericu“.

Što trebate učiniti:

1. imati javan Instagram profil

2. poslati 3 fotografije s prijedlozima stylinga

3. poslati prijedlog/skicu prve objave na budućem blogu u word formatu

Prijavu poslati u inbox na: FB Life, life@novilist.hr ili eventi@novilist.hr,

Nagrade za najBLOGERICE

Prva nagrada:

1. DSLR fotoaparat, NIKON D5300 KIT AF-P 18-55VR

2. edukativni tečaj u Algebra centru u Rijeci i pomoć pri pokretanju modnog bloga. Edukativni tečaj će vam pomoći da pokrenete svoj prvi modni blog, naučite korisne vještine i brže uđete u svijet uspješnih blogera

3. mobilni uređaj, Huawei P9 Lite (2017)

4. novčanu nagradu u iznosu 1.000 kuna na American potrošačkoj kartici za kupovinu u Tower centru Rijeka

Druga i treća nagrada:

1. mobilni uređaj, Huawei P9 Lite (2017)

2. novčani iznos od 500,00 kuna na Golden Tower kartici.

Što te očekuje:

Tri prvoplasirane blogerice osvojit će vrijedne nagrade i priliku da surađuju na sljedećim modnim projektima priloga Life i Tower Centra.

  • intervju za prilog Life, Tower Magazin
  • suradnja na projektu Tower inspiracija s potpisom najboljih blogerica 
  • objave modnih preporuka s potpisom najboljih blogerica na svim medijskim kanalima Tower Centra Rijeka

Natječaj nije rezerviran isključivo za žene i djevojke te su i muškarci i mladići također dobrodošli.

Info email: eventi@novilist.hr

Možda Vam se svidi