Pretraživanje

Modni dodaci koji će u trenu začiniti svaki outfit

Modni dodaci koji će u trenu začiniti svaki outfit

Zakovice, šljokice, resice, točkice, mašnice, kićanke, prugice - ove sezone nosimo raskošne, šarene i svjetlucave modne dodatke. Bilo da se radi o torbi, cipelama, sunčanim naočala ili komadu dobrog nakita, bez modnih dodataka niti jedan stajling ne može biti potpun. Želite li biti sigurni da ste dnevni ili večernji look doveli do savršenstva, poigrajte se s trendi detaljima najpoznatijih brendova.

Velike ili male torbe, visoke ili niske potpetice, jarke ili nježne boje, zakovice ili šljokice – izbor je ogroman, a na vama je da se odlučite za jednu opciju ili se pak poigrate s više njih. Modni dodaci odavno nisu rezervirani samo za žene. Iako muškarci od modnih dodataka uglavnom traže praktičnost, oni vole pokazati dobar sat, moderne sunčane naočale, novu šiltericu ili elegantne cipele. Naravno, neće to nikada priznati, ali bit će im jako drago, a možda se i zarumene kada im pohvalite najnoviji detalj koji će i danima kasnije ponosno nositi.

Inspirirajte se u našoj galeriji i pogledajte kakve su instantne začine za vas pripremili poznati brendovi Argentum, Springfield, Guess, Replay i Fashion&Friends.

Springfield, 99 kn
Springfield, 149 kn
Replay, 340,00 kn
Replay, 980 kn
Replay, 1.270 kn
Guess, 493 kn
Fashion&Friends, 1.140,00 kn
Fashion&Friends, 930 kn
Springfield, 199 kn
ARGENTUM, Muški ručni sat SECTOR,1.680 kn
ARGENTUM, Muski rucni sat MASERATI , redovna cijena 1,820 kn
Guess, 499 kn
Guess, 416 kn
Fashion&Friends, 1.100 kn
  FOTO: PR

Možda Vam se svidi