Pretraživanje

NAHRANITE KOŽU

NAHRANITE KOŽU

Tradicionalna Karite kolekcija donosi vam primamljive novosti. L’OCCITANE je svoju poznatu Karite kolekciju za njegu tijela unaprijedio i time njegu tijela podigao na još višu razinu.

Novi dizajn ambalaža krasi već poznate proizvode: Karite iznimno ulje, Ultrabogati losion za tijelo i Ultrabogatu kremu za tijelo. Potpuna novost u ovoj svevremenskoj kolekciji je nadahnjujuće Karite ulje za tuširanje. Znanstvenici u L’OCCITANEU uvijek rade na načinima kako sastojke u proizvodima učiniti još učinkovitijima, za još ugodniji i bolji ritual njege kože. Upravo zato, s karite maslacem –jednim od L’OCCITANEOVIH najučinkovitijih i najpoznatijih sastojaka – kreirali su iznimne formule za njegu vašeg tijela upakirane u očaravajući novi dizajn ambalaža.

L'occitane, Karite iznimno ulje, 100 ml 224,90 kn
 
L'occitane, Ultrabogata krema za tijelo, 200 ml 281,10 kn

Žene iz Burkine Faso već stoljećima koriste karite maslac za zaštitukože od vrućeg vjetra afričke savane. Za izradu tog bogatog i hranjivog maslaca, najprije moraju sakupiti karite oraščiće u prekrasnim velikim pletenim košarama. Te košare predstavljaju bogatu povijest karite maslaca u Africi i njegovu ulogu u njezi kože među generacijama žena. L’OCCITANEOVA Karite kolekcija za tijelo odaje počast ženama, povijesti karite maslaca i pletenim košarama, u novom ruhu koje prati tradiciju karite njege i približava je mlađim i budućim generacijama.

L'occitane, Karite ulje za tuširanje, 250 ml 148,60 kn
 
L'occitane, Ultrabogati losion za tijelo,250 ml 200,80 kn
Photo: PR

Možda Vam se svidi