Pretraživanje

NAJLJEPŠE LJUBAVNE PRIČE ZA KIŠNE DANE

NAJLJEPŠE LJUBAVNE PRIČE ZA KIŠNE DANE

Već smo naveliko zakoračili u najprevrtljiviji mjesec u godini, veljaču. Najradije bismo po cijele dane ležali pod toplom dekicom, sakrivali se od silne kiše i hladnoće i čekali dolazak toplijeg vremena. Srećom, postoji nešto što će nas uspjeti zagrijati tijekom zimskih dana i zaokupiti naše misli.

To su ljubavni romani. Već stoljećima su upravo "ljubići" najomiljenije štivo brojnih čitatelja. Svojom jednostavnom i često duhovitom tematikom pomažu nam da, bar nakratko, opustimo svoje misli i zakoračimo u svijet mašte. Ljubav je smisao života, osjećaj kojem svi težimo i upravo to je razlog zbog kojega tako lako uplovimo u svijet ljubavnih priča i njihovih likova. Tin Ujević je rekao: "Knjiga nije hrana, ali je poslastica." U nastavku donosimo popis najaktualnijih i najromantičnijih ljubavnih romana koji su, garantiramo vam, prava poslastica.

hoću knjigu, 87,20 kn

POGODAK – ELLE KENNEDY

Allie Hayes je u krizi. Uskoro će diplomirati, a još nema pojma čime se želi baviti nakon koledža. Da stanje bude gore, ne prestaje je boljeti srce nakon nedavnog prekida dugogodišnje veze. Divlji, neobavezni seks definitivno nije rješenje za njezine probleme, no seksi hokejaškoj zvijezdi Deanu di Laurentisu nemoguće je odoljeti. Dean uvijek dobije sve što želi. On je ženskar. I niti jedna djevojka nije uspjela odoljeti njegovom šarmu. Sve do Allie. U samo jednoj noći uspjela ga je oboriti s nogu – i sada želi da budu samo prijatelji? Nema šanse. Nije gotovo dok on ne kaže da je gotovo. Dean kreće u neumoljivi osvajački pohod, no nakon dramatičnih promjena zapita se je li vrijeme da prestane razmišljati pogodcima...i počne stremiti ljubavi.

hoću knjigu, 99 kn

TRAGOM PARFEMA – CRISTINA CABONI

Elena je još kao dijete bila željna ljubavi i nježnosti. Odrastanje sa spoznajom da je i vlastitoj majci bila prevelik teret uvjerilo ju je kako u životu može računati samo na sebe. Za sve nevolje mlada je žena krivila opsesivno traganje za savršenim parfemom, na što su žene u njezinoj obitelji potrošile desetljeća prenoseći vještinu izrade parfema s koljena na koljeno, a da nijedna od njih nije pronašla miris za kojim je tragala. Na prijateljičin nagovor seli se u Pariz i posvećuje onim od čega cijeli život bježi – izradom parfema. Možda njezinim pretkinjama mirisi jesu donijeli patnju, no one kraj sebe nisu imale jednog posve neobičnog Caila...

hoću knjigu, 119 kn

NEVJEROJATNOST LJUBAVI – HANNAH ROTHSCHILD

Kad u ljubav razočarana Annie McDee u staretinarnici slučajno naleti na prljavu sliku, neće imati pojma što je otkrila. Uskoro će protiv svoje volje biti uvučena u buran londonski umjetnički svijet, nastanjen izgnanim ruskim oligarsima, pohlepnim šeikama i beskrupuloznim trgovcima koji smišljaju kako se dočepati njezine slike – izgubljenog remek-djela nazvanog Nevjerojatnost ljubavi. Istražujući povijest slike, Annie će otkriti, ne samo popis slavnih bivših vlasnika, nego i neke od najmračnijih tajni europske povijesti, i pritom možda naučiti otvoriti se mogućnosti da se ponovno zaljubi.

Možda Vam se svidi