Pretraživanje

NEVJEROJATNO PRIVLAČAN BADEMOV SLASNI BALZAM ZA TIJELO

NEVJEROJATNO PRIVLAČAN BADEMOV SLASNI BALZAM ZA TIJELO

L’occitane predstavlja nevjerojatnu teksturu balzama obogaćenog uljem. Vjerujte nam kada kažemo da će ga vaša koža popiti u trenu.

TRENUTAK U VREMENU SAMO ZA VAS

Savršena sinergija svilenkastog bademovog ulja i bogate teksture maslaca - Bademov slasni balzam za tijelo klizi vašom kožom poput sna. Opustite se i osjetite kako stres napušta vaše tijelo, a zamjenjuje ga poseban osjećaj ugode koji duboko prožima cijelo vaše biće. Koža će vam biti kao nova, meka poput dječje, ogrnuta blagim mirisom romantičnog jantara pomiješanog sa slatkim bademom i natruhom frezije. Žene se slažu da je miris fantastičan, a maslinasto zelenu, aluminijsku ambalažu koja odaje počast bademu sada je praktično nositi svuda sa sobom. Ovako možete odvojiti vrijeme za sebe bilo kada, bilo gdje.

L'OCCITANE, Bademov slasni balzam za tijelo, 100 ml, 224,90 kn

Bademovo ulje za tuširanje međunarodni je prodajni hit. Nježno čisti kožu i pruža takvu ugodu da će vam biti jako teško napustiti tuš. Savršeno je za suhu kožu.

L'OCCITANE, Bademovo ulje za tuširanje 250 ml, 148,60

Slasno glatka, ova lagana tekstura topi se na koži. Formula koncentriranog mlijeka ima svojstva učvršćivanja zahvaljujući ekstraktima badema i sjemena oraha koji štite elastičnost kože i poboljšavaju njenu čvrstoću, za kožu koja izgleda vidno zaglađenije i čvršće.

L'OCCITANE, Bademovo koncentrirano mlijeko, 200 ml, 361,40 KN

Možda Vam se svidi