Pretraživanje

NJEGA ZA UJEDNAČENU I BLISTAVU PUT

NJEGA ZA UJEDNAČENU I BLISTAVU PUT

L’OCCITANE kolekcija Reine Blanche od sada je još bolja! Stručnjaci za blistavu put dobili su novo sjajno ruho i poboljšane formule. Otkrijte iznimne formule za ujednačenu put i blistavost!

ISPUNITE KOŽU UŽITKOM

Kompleks Reine Blanche iz prirodnog izvora ima ključnu ulogu u ritualu za blistavost kože. Bijeli cvjetovi organske končare u sinergiji su s bijelom dudom za blistavu put, salicilnomkiselinom za piling i vitaminom C za ujednačenu put. Uz dodatak ekstrakta bijelog firentinskog irisa, ova moćna formula uistinu je kraljevski tretman za kožu.

L'OCCITANE, Losion za blistavu put Reine Blanche, 261 KN

Losion za blistavu put iznenadit će vas svojim učinkom. Vašoj koži pružit će intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju te istovremeno probuditi njezin sjaj i dati joj prozračnost. Još učinkovitija lagana gelasta formula losiona osvježava kožu i ostavlja joj zdravi sjaj koji će svi primijetiti.

Rezultati testa učinkovitosti Losiona za blistavu put: Koža je +50% blistavija.* Put je +43% ujednačenija.*

L'OCCITANE, Serum za blistavu put Reine Blanche, 522 KN

Serum za blistavu put, obogaćen još učinkovitijim kompleksom Reine Blanche, pomaže puti da sjaji iznutra prema van. Njegova gelasta formula vlaži i smiruje kožu te smanjuje vidljivost nepravilnosti na koži, kao što su pigmentacijske nejednakosti. Rezultat je jednostavno savršena put.

Rezultati testa učinkovitosti Seruma za blistavu put: Put je +14% ujednačenija.** Prozračnost kože je +14% poboljšana.**

L'OCCITANE, Krema za blistavu put Reine Blanche, 441,70 KN

Wow! Krema za blistavu put osvježila je svoj izgled dok nepromijenjena formula gel-kreme i daje učinkovito hidratizira kožu, proljepšava njezinuteksturu i dalje joj zdravi sjaj. Jeste li spremni reći zbogom tamnim mrljama i poželjeti dobrodošlicu ujednačenoj puti?

Rezultati korisničkog testa: 90% - Koža opet zrači prirodnom ljepotom.*** 81% - Put je vidljivo blistavija.****

S PLANINSKIH LIVADA

L’OCCITANE koristi organsku končaru koja cvate na prostranim planinskim livadama u regiji Drôme na jugu Francuske. Ondje uživa u svim dobrobitima čistog zraka i netaknute zemlje. Njezine latice simboliziraju čistoću. U rano ljeto, tisuće bijelih cvjetova končare poput najnježnijeg oblaka prekriju zelene livade i zrak ispune slatkim mirisom. Končara sadrži salicilnu kiselinu, zahvaljujući kojoj njezini cvjetovi postaju svjetliji pod svjetlošću sunca. Ovo posebno svojstvo končaru čini dragocjenim sastojkom L’OCCITANE kolekcije za lice Reine Blanche. Njezinu moć posvjetljivanja dijeli još jedan cvijet s planinskim prebivalištem - firentinski iris. Zajedno, ekstrakti ova dva cvijeta prodiru duboko u kožu usporavajući sintezu melanina koji uzrokuje nesavršenosti na koži, poput pigmentacijskih nejednakosti (tamne mrlje).

*Test učinkovitosti na 32 volonterke u 28 dana. / **Test učinkovitosti na 32 volonterke u 56 dana.

***Korisnički test na 30 volonterki u 56 dana. / **** Korisnički test na 30 volonterki u 28 dana.

FOTO: PR

Možda Vam se svidi