Pretraživanje

ODABERITE IDEALAN KUPAĆI KOSTIM PREMA GRAĐI TIJELA

ODABERITE IDEALAN KUPAĆI KOSTIM PREMA GRAĐI TIJELA

Iako su nas ljetne temperature već posjetile, ljeto službeno započinje tek za nekoliko dana. A to znači doba godišnjih odmora, uživanja u morskim radostima i opuštanja uz osvježavajuće koktele.Većinu ćemo vremena provoditi na plaži i jedini odjevni predmet koji će nam trebati je kupaći kostim.

Prilikom kupnje savršenog badića, moramo obratiti pažnju na svoju građu jer ne pristaje svakom obliku tijela isti kroj. Ako imate kruškoliku građu izbjegavajte donji dio kostima u obliku hlačica ili s detaljima kao što su volani. Radije se odlučite za jednostavnije gaćice, dok gornji dio može biti ukrašen zanimljivim printom ili motivima.

LISCA, GORNJI DIO 365 KN, DONJI DIO 235 KN
 
PALMERS, 379 KN
Onima atletske građe nabori, resice ili volančići na donjem dijelu kostima stvoriti će dojam širih bokova. Također, trebali bi birati gornji dio s jastučićima zbog čega će ramena izgledati nježnije.  
LUXURY SPORT STORE
Punijoj građi pristaju jednodijelni kostimi ili retro badići s gaćicama visokog struka.
ULLA POPKEN, 409 KN
  Tijelo u obliku pješčanog sata najbolje ćete naglasiti u dvodijelnim i jednobojnim kupaćim kostimima ili onima s jednostavnim uzorcima. Djevojke s malim poprsjem mogu se poigrati s šarenim gornjim dijelom badića ispunjenim raznim detaljima, a najbolje im pristaju krojevi s trokutićima.  
CALZEDONIA, GORNJI DIO 235 KN, DONJI DIO-120 KN
  Odgovarajući kostim prikriti će nedostatke i istaknuti atribute, a kako bismo vam olakšali izbor prilikom kupnje u Tower Centru, izdvojili smo neke od modela za različite oblike tijela.  
WOMAN SECRET, GORNJI DIO 209 KN, DONJI DIO 139 KN
 
CALZEDONIA, GORNJI DIO 315 KN, DONJI-DIO 155 KN
ULLA POPKEN, 409 KN
ULLA POPKEN, 409 KN
   
triumph, komplet 449,90 kn
 
LISCA, GORNJI DIO 279 KN, DONJI DIO 159 KN
   
Palmers, 379 kn
 
Palmers, 227 kn
 

Možda Vam se svidi