Pretraživanje

SKINI POBJEDNIČKI LOOK ESTER GALLO, NAJBLOGERICE

SKINI POBJEDNIČKI LOOK ESTER GALLO, NAJBLOGERICE

Predstavljamo vam našu prvu najBLOGERICU! Riječ je o Ester Gallo, ženi koja se svojim upečatljivim i razigranim stilom istaknula među mlađim kandidatkinjama i dokazala svima da godine nimalo nisu važne, čak ni kada je riječ o modi.

Osvojila nas je svojim kreativnim idejama vezanima uz modni blog. Osim toga, odvažno se igra raznim modnim dodacima, materijalima i uzorcima i time stvara jedinstven i mladenački stil. Ester je žena koja plijeni pažnju svojim odjevnim kombinacijama i ističe se među masom jednoličnih i uniformiranih stajlinga. Zbog toga smatramo da će biti savršen uzor ženama svih dobnih skupina. Dokazuje nam da se ne trebamo bojati biti svoje i drugačije od ostalih te da je moda ništa drugo nego samo igra.

Nije nas razočarala niti u finalu izbora za najBLOGERICU. Predstavila se u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji; odjenula je kariranu košulju, suknju, ružičasti pulover, crno-bijele sandale, bijele mačkaste sunčane naočale i viseće naušnice iz trgovine Mango. Moderne točkaste čarape pronašla je u Calzedoniji. Iz trgovine Fashion and friends izabrala je veselu torbicu savršenu za proljeće te metalik proljetnu jaknu. Svoj stajling upotpunila je bijelim koferom iz Carpise.

U nastavku pročitajte razgovor s našom najBLOGERICOM Ester Gallo koju nesumnjivo očekuje uspješna blogerska karijera i čije buduće outfite i modne blogove s nestrpljenjem očekujemo!

Kakvo vam je bilo iskustvo s Najblogericom?  

Iskustvo za najBlogericu bilo mi je nešto novo, zabavno i interesantno. Već sama prijava budila je u meni znatiželju kako će sve to izgledati, kako ću se ja sama u svemu tome snaći.  Brinulo me je mišljenje žirija, kakav je njihov stav i pogled na moju prijavu, obzirom da sam najstarija finalistica. Pokazalo se je da godine nekad nisu prepreka za ostvarenje svojih ciljeva i poručujem svima koji to žele da ne odustaju od svojih snova jer će izbora za najBlogericu biti i ubuduće.

Vaš stil i modni uzor?

Moj modni stil ja zovem strettstyle, odnosno ulična moda koju ja nosim na svoj način. Pri tom mislim da kombiniram razne komade odjeće, nešto staro nešto novo, naravno s puno detalja. To su uglavnom vesele ili šarene kombinacije, za koje moji instagram pratitelji imaju lijepe komentare.
Pratite li inače blogove i koje?
Volim pratiti  blogove, anajviše me razveseljavaju tekstovi Andree Andrassy i Andree Tintor. Svaka je posebna na svoj način i preporučila bi ostalima da pročitaju njihove kolumne.
Omiljeni dućan u Tower centru?
Omiljene trgovine u Tower centru su mi Mango,Women'secret, Calzedonia, Douglas parfumerija i Fracomina.
FASHION&FRIENDS, 1.049 KN
 
mango, 249,90 kn
 
mango, 349 kn
FASHION&FRIENDS, 789 KN
 
calzedonia, 49,90 kn
 
mango, 79,90 kn
 
mango, 129,90 kn
   
mango, 349,90 kn
 
carpisa
  FOTO NASLOVNA: NOVI LIST, MARKO GRACIN

Možda Vam se svidi