Pretraživanje

SVILENA MARAMA: jedini modni dodatak koji će vam trebati ovoga proljeća

SVILENA MARAMA:  jedini modni dodatak koji će vam trebati ovoga proljeća

Modni dodaci omiljeni su dio naših odjevnih kombinacija zbog svoje sposobnosti da svaki outfit učine posebnijim i upečatljivijim. Osim torbica, cipela i nakita, u posljednje vrijeme jedan je dodatak iznimno privukao našu pažnju, a to je svilena marama. One nisu nikakva novost, već još jedan od „povratnika“ iz prošlosti. Ako obratimo pažnju na glumačke dive iz pedesetih godina, vidjeti ćemo da je marama zavezana oko vrata ili kose bila njihov zaštitni znak. Osim zbog njihove ženstvenosti i elegancije, volimo ih zbog različitih načina vezanja i kombiniranja.

MARAMA OKO VRATA

Najčešći i najklasičniji način nošenja svilene marame je oko vrata. Zbog činjenice da su ga u modni svijet unijele Francuskinje, naziva se još i pariškim načinom vezanja. Ako jemarama dovoljno dugačka, možemo ju zavezati u mašnu ili jednostavno zamotati u čvor te pustiti krajeve da opušteno vise. Marama oko vrata idealna je zamjena za ogrlicu i uz pomoć nje, i najjednostavnija bluza izgledati će privlačno. Dodaje dašak sofisticiranosti i savršeno se uklapa u poslovni stil.

MARAMA NA CIPELAMA

Ovoga proljeća predstavio nam se jedan od najzanimljivijih načina nošenja  marame – oko cipele. I jako nam se sviđa! Sigurno u ormaru imate jednostavne jednobojne sandale. Zašto ih ne biste osvježili i preko trake oko gležnja zavezali šarenu maramu?

SHOE BOX
 
SHOE BOX
 

MARAMA NA TORBI

Marama zavezana uzduž ručke torbe ili samo na jednom njezinom kraju, podići će i najobičniju kombinaciju. Ako ne želite kupovati novu torbu, dovoljno je da uložite u raznobojnu maramu i spremni ste za proljeće!

CARPISA, 299 KN
 

MARAMA U KOSI

Uz pomoć marame možete i jednostavnoj frizuri, poput repa ili pundžice, dodati dozu romantike. Omotajte ju oko ili nosite umjesto gumice za kosu i dobiti ćete zanimljivu i elegantnu frizuru. Također, odlično će izgledati i na raspuštenoj kosi, ako ju zavežete u mašnicu na vrhu glave.

MARAMA OKO POJASA

Tko je vidio još nositi remen oko hlača kada postoje šarene i upečatljive marame? Da, dobro ste pročitali, marama sada služi kao zamjena za remen. Vaš outfit uz ovakav dodatak privući će svačiju pažnju.

Možemo zaključiti da su svilene marame uistinu multifunkcionalan i možda jedini modni dodatak koji će vam trebati ovoga proljeća. Sada kada smo vam predstavili različite načine na koje ih možete nositi, dođite u Tower Centar i izaberite najljepšu maramu koja će vam, uvjereni smo, postati najbolji saveznik u proljetnom kombiniranju!

 
mango, 79,90 kn
 
mango, 79,90 kn
orsay, 49,90 kn
 
orsay, 59,90 kn
CARPISA, 59 KN
CARPISA, 59 KN
 
KAMEN DUGA, 35 KN
 
KAMEN DUGA, 35 KN
 

Možda Vam se svidi