Pretraživanje

UGRIJTE SVOJ DOM MIRISIMA ČAROBNE PROVANSE

UGRIJTE SVOJ DOM  MIRISIMA ČAROBNE PROVANSE

Čarolija teče Provansom poput bujice života. Ona teče njenim ulicama i poljima lavande, dio je njenih ljudi, duboko utkana u svaki segment njihovog života. Doživite ovu predivnu zemlju u svojem domu kroz L'OCCITANE mirisne svijeće i prepustite se mirisnoj rapsodiji.

Ako ste tip osobe kojoj je dosta zime i prije nego li je počela, L'OCCITANE za vas ima nešto posebno! Zamislite da šećete livadom, oko vas miriše cvijeće, a lagani, topli povjetarac mrsi vam kosu. Ako vam se sviđa ta scena, oduševit će vas svijeća Bijelo cvijeće. Mirisna svijeća Citronovac budi toplinu i zen ljeta te je savršen način da pobjegnete od hladnoće koja vas okružuje i mislima otputujete na slikovite tržnice Provanse, prepune košara s mirisnim lišćem citronovca. Mirisna svijeća Lavanda poslat će vas na polja lavande u kasno ljeto, za vrijeme njene žetve. Osjećat ćete se kao da ste u ovom trenutku tamo i trčite poljem, okruženi ovim plavim zlatom intenzivnog mirisa.

Volite li pak miris šume zimi i sve zimsko? Kada vam svaki novi udah čisti pluća iz temelja, a pod nogama pucketaju led i suhe grane? Ulaskom u toplinu vlastitog doma, hladnoću ostavljate pred vratima, a pucketanje leda zamjenjuje ugodno pucketanje vatre iz kamina. Upravo takvu katarzu donosi mirisna svijeća Šuma zimi koja je pravi odabir za sve zimoljupce, ali i savršen poklon za iste! Nećete pogriješiti niti s odabirom mirisne svijeće Kandirano voće koja će vas zavesti mirisima iz provansalskih trgovina punih suhog voća, svježe pržene kave i dobrog francuskog Armagnaca. Mirisi su to koji nam nisu strani u ovo blagdansko vrijeme, kada se rado ugrijemo uz šalicu kuhanog vina, kave ili vruće čokolade i slatke božićne kolačiće.

Uživajte u toplini svoga doma uz blagdanske poslastice i podijelite taj doživljaj s dragim gostima.

L'OCCITANE, Mirisna svijeća Šuma zimi 144,60 KN
 
L'OCCITANE, Mirisna svijeća Lavanda 176,70 KN
 
L'OCCITANE, Mirisna svijeća Kandirano voće 144,60 KN
 
L'OCCITANE, Mirisna svijeća Citronovac 176,70 KN
 
L?OCCITANE, Mirisna svijeća Bijelo cvijeće 144,60 KN
  FOTO:PR

Možda Vam se svidi