Pretraživanje

ZAKORAČITE U SVIJET U KOJEM PROLJEĆE NIJE SAMO GODIŠNJE DOBA, VEĆ I OSJEĆAJ…

ZAKORAČITE U SVIJET U KOJEM PROLJEĆE NIJE SAMO GODIŠNJE DOBA, VEĆ I OSJEĆAJ…

Svakog proljeća, bez iznimke, stablo trešnje oživi u eksploziji nježnih cvjetića koji preobraze provansalski krajolik. Slatka aroma trešnjinih latica stapa se sa svježim provansalskim zrakom i stvara poseban miris koji će vas odvesti u san u kojem je proljeće vječno.

Trešnjino stablo u cvatu nevjerojatan je motiv u krajoliku. Njegovi nježni cvjetići i lišće isprepliću se poput kontrasta proljetnom nebu. Ova veličanstvena scena inspiracija je za privlačan miris koji spaja zelene note s najblistavijim proljetnim cvijetom.

L'OCCITANE, Kolekcija Trešnjin cvijet Eau Fraiche

Nježna poput povjetarca, slatka poput dodira sunca i neodoljivo cvjetna – limitirana kolekcija Trešnjin cvijet Eau Fraîche spaja ekstrakt trešanja iz Luberona i svježu cvjetnu vodicu trešnjinog cvijeta. Uživajte u neodoljivom mirisu proljeća.

L'OCCITANE, Gel za tuširanje Trešnjin cvijet Eau Fraiche 250 ml, 120,50 KN

Učinite tuširanje bijegom od stvarnosti i uđite u naš sanjivi svijet! U dodiru s vodom, ovaj lagani gel za tuširanje postaje bogata pjena koja očarava osjetila svojim svježim, cvjetnim mirisom koji će vas odvesti u proljeće u Luberonu. Sadrži cvjetnu vodicu trešnjinog cvijeta i ekstrakt trešnje.

l'occitane, Mlijeko za tijelo Trešnjin cvijet Eau Fraiche 250 ml, 192,80 kn

Hidratantna njega tijela o kojoj ćete sanjati. Baršunasto mlijeko za tijelo omekšava kožu i ostavlja nježni cvjetni miris isprepleten s decentnim zelenim notama. Obogaćen karite maslacem, pomaže nahraniti i umiriti kožu kako bi ostala meka poput latica trešnjinog cvijeta.

L'OCCITANE, Krema za ruke Trešnjin cvijet Eau Fraiche 30 ml, 64,30 KN

Obogaćena njegujućim karite maslacem, ova svilenkasta krema pomaže hidratizirativaše ruke te ih obavija laganim, svježim mirisom trešnjinih cvjetova iz Luberona.Dolazi u putnom pakiranju kako biste uvijek bili spremni njegovati svoje ruke!

FOTO: PR

Možda Vam se svidi