Karnevalske radosti u Hoću knjigu

objavljeno 24.01.2018

u kategoriji Eventi

Karnevalske radosti u Hoću knjigu

KARNEVALSKE RADOSTI U HOĆU KNJIGU Bogate radionice, zanimljiva predavanja, vesele maskote i pokloni te popusti čekaju vas u knjižari Hoću knjigu u Tower Centru do 15.2.2018. S velikim vas zadovoljstvom pozivamo na „Karnevalske radosti u Hoću knjigu“!

Od 27. siječnja započinjemo s nizom zabavnih aktivnosti u knjižari na 4.katu Tower Centra koje smo posvetili umijeću ludog prerušavanja. U duhu poklada i karnevala, naša će knjižara postati dom brojnim radionicama izrade maski i oslikavanja lica, bit će tu predavanja o cosplayu – globalnom fenomenu umjetničkog prerušavanja – a održat ćemo i prigodne promocije knjiga te jednu neodoljivu „retro chic“ reviju odjeće. I što je najbolje od svega, nagradit ćemo i vašu kreativnost. Posjetite li kostimirani našu knjižaru u Tower Centru u razdoblju od 27.1. do 15.2. ostvarit ćete popust od 10 posto na sav asortiman osim stručne literature i udžbenika! Uz to, najbolje maske nagradit ćemo i posebnim Primo setom plastelina i pribora.

A kako i priliči karnevalskim običajima, posjetiteljima naših knjižara dijelit ćemo pokladne krafne i slatkiše.

9.2.2018. U Hoću knjigu u Tower Centru sa početkom u 18h održat će se Predavanje o cosplayu (Armin Bečirević) Armin Bečirević je pobjednik prošlogodišnjeg Cosplay natjecanja na Reboot Infogameru. Armin će vam objasniti što je to točno "cosplay", pokazati rekvizite s raznih natjecanja, podijeliti s vama fotografije s njemu najdražih događanja i približiti vam što je sve potrebno za izradu vrhunskog "cosplay" kostima.

10.2.2018.u 17 h u Hoću knjigu u Tower Centru očekuje Vas promocija knjige Velike avanture malog Orehovića/revija odjeće iz 1930-ih Roman za djecu "Velike avanture malog Orehovića" utemeljen je na priči iz usmene predaje primorsko-goranskog kraja koju je autorica dobila u nasljeđe od svoga djeda. Čitatelj prati Orehovića, dječaka malenog poput dlana, na njegovom putu prožetom avanturama u potrazi za tajnom odrastanja. U toj nimalo lakoj misiji od velike pomoći pokazat će se njegovi prijatelji – kućne životinje i stoljetno stablo u dvorištu. Radnja priče zbiva se u Rijeci, ‘30-ih godina prošlog stoljeća. Rodno mjesto malog Orehovića smješteno je u Murvicu (u stvarnosti Podmurvice) u kojoj se živi od obrađivanja vrta i uzgoja domaćih životinja u izvornom obliku samoodrživog razvoja. Junak će kroz svoje pustolovine otkriti kako je najbolji način odrastanja onaj u skladu s prirodom. Knjigu su ilustrirali Gea Ferraris i Damjan Stanich, a predstavit će vam je autorica Ljiljana Došen te njen sugovornik Luka Hughes Komljen, uz prigodnu modnu reviju za najmlađe.

Za sve dodatne informacije posjetite Facebook i internetsku stranicu Hoću knjigu (https://www.facebook.com/hocuknjigu.hr/; http://hocuknjigu.hr/ )

Hoću knjigu je novootvoreni lanac knjižara koji svim zaljubljenicima u knjige i znanje nudi najbolji izbor iz svijeta knjiga i papirničkog asortimana. Osim što su knjižare opremljene na najmoderniji