KOLEKCIJA PROLJEĆE/LJETO 2018. U COMMI

objavljeno 14.02.2018

u kategoriji Novosti u centru

KOLEKCIJA PROLJEĆE/LJETO 2018. U COMMI

BRAND COMMA JE KAMPANJU ZA KOLEKCIJU PROLJEĆE/LJETO 2018. SNIMIO NA JEDNOM OD NAJLJEPŠIH MJESTA U AFRICI Comma u Cape Townu - dragulju južne Afrike

Comma Cape Town, živahan lučki grad u podnožju planine Table, jedan je od najstarijih i najljepših u Africi. Njegova nadahnjujuća atmosfera, atrakcije i znamenitosti ne mogu ostati nezamijećeni. Upravo ovdje, u zaljevu Camps, snimljena je kampanja za Comma i Comma Casual Identity kolekcije proljeće/ljeto 2018. Za kampanju Comma je pred fotografskim objektivom fotografkinje Danielle Midenge pozirala poznata manekenka Marta Bez. Kombinacijom snažnih outfita i okoliša koji oduzima dah nastale su snimke koje dovode do izražaja sve detalje kolekcije. Boje kao što su crvena, ciklama, prljavo bijela i maslinasto zelena već najavljuju skori dolazak proljeća. Neizostavni cvjetni uzorak vodeća je nit kolekcije pa se tako pojavljuje ne samo na bluzama, suknjama i hlačama već i na jaknama. Detalji poput volana i nabranih rukava dovoljno naglašavaju posebnost kolekcije pa su modni dodaci ove sezone diskretniji.

Comma Casual identity Za snimanje kampanje linije Comma Casual Identity odabrana je stara tvornica cementa. Kombinacija prirodnog krajolika s betonskim stupovima i čeličnom konstrukcijom pokazala se kao idealna kulisa. Lice kampanje je razigrani model Mara Dyks.

Linija Comma Casual identity je, kao što samo ime kaže, urbana, opuštena, suvremena, svakodnevna. U fokusu proljetne kolekcije svakako su traperice različitih krojeva i boja. Jakne dolaze u kaki, ružičastim i bijelim tonovima zaokružujući pravi proljetni izgled.