Otvorenje trgovine Reserved

objavljeno 01.06.2018

u kategoriji Zabavni sadržaji

Otvorenje trgovine Reserved

Kako smo se proveli na otvorenju Reserveda i koje stylinge su prezentirale naše blogerice provjerite u galeriji.

Reserved stigao u Rijeku! Pogledajte tko među prvima nosi ovaj modni brend! Prekrasno uređen Reserved otvorio je svoja vrata na četvrtom katu Tower centra i tako započeo novo modno prijateljstvo s brojnim Riječankama koje su ga jedva dočekale.

Kako i priliči dolasku novog brenda u modni grad poput Rijeke, Reserved je 30.5. bio prava pista za brojne ljubiteljice trendova koje su među prvima željele isprobati nove šik komade ovog Poljskog brenda.

Kako kombinirati summer look i koje su osnovne karakteristike, ali i poslastice s ovim potpisom, brojnim je šminkericama pokazala stilistica Alma Premerl Zoko. Točku na 'I' total looka stavio je essence koji je bio službeni make up otvorenja, a uz savjete kako odabrati pravi kupaći kostim i modne detalje za plažu u beauty korneru je održano ekskluzivno predstavljanje noviteta na tržištu- Afroditine marmelade za sunčanje Tropic sa zaštitnim faktorom 10.

Koji su IT komadi za dnevno-poslovni ljetni look, a što odjenuti za romantične šetnje gradom? Pred modnom savjetnicom Almom Premerl Zoko bio je stilistički zadatak- kako četiri modne blogerice ušminakti u Reserved look i pokazati im koji sve krojevi laskaju figuri. U Reserved looku- tako su jučer zablistale blogerice- Estera Gallo, Karla Jokić, Anamarija Cuculić i Ira Vlahović.
Foto: Nikola Zoko