Tower centar Rijeka

O nama

Tower Center Rijeka otvoren je u studenom 2006. godine. Raspolaže sa više od 125.000 kvadratnih metara površine na kojem se nalaze više od 140 trgovina i osam megastora. Trgovačka galerija prostire se na pet katova elegantnog i funkcionalnog prostora u kojem ćete pronaći izvanredan izbor odjeće i obuće i modnih dodataka poznatih svjetskih marki, sportske opreme, bogatu ponudu bijele tehnike i namještaja, ljekarnu i gift shopove i mjenjačnicu. Osim toga, Tower Center Rijeka je ugodno mjesto za zabavu. Unutar centra nalaze se brojni ugostiteljski sadržaji, dječja igraonica, multiplex kino, i drugi prostori za razonodu i slobodno vrijeme.

Tower Center Rijeka nalazi se na Pećinama, ugodnoj rezidencijalnoj četvrti, svega kilometar udaljenoj od centra grada. Do centra se može stići osobnim automobilom i gradskim autobusnom linijom broj 1 i 1b (smjer Pećine), a nalazi se i na ruti turističkog autobusa. Shopping centar raspolaže sa više od 2000 besplatnih natkrivenih parkirnih mjesta. Preko izlaza Rijeka-Istok Tower Center Rijeka izvrsno je povezan autocestom sa okolicom i širom regijom.

Tower Center Rijeka je jedan od najposjećenijih shopping centara u Hrvatskoj. Godišnje Centar posjeti 5 milijuna posjetitelja. Od samog otvorenja centra, trudimo se od Tower Center Rijeka napraviti više od mjesta kupovine. Želimo da Tower Center Rijeka bude jedan moderan , funkcionalan i nadasve ugodan prostor, punkt društvenog života grada, mjesto susreta i druženja pojedinaca i obitelji bilo da dolaze iz Rijeke, regije, ili turista iz svih krajeva svijeta.

Tower Centar Rijeka