O Golden kartici

INFORMACIJE O LOYALTY PROGRAMU:

Navedena pravila vrijede od 1.6.2018.

 

Osnovni instrument loyalty programa je Golden Tower kartica. Da bi se postalo korisnik GOLDEN TOWER KARTICE potrebno je ispuniti pristupnicu na info pultu na 4. katu Tower Centra Rijeka ili putem stranice TCR na sljedećoj poveznici: http://www.tower-center-rijeka.hr/storage/app/media/Pristupnica-N.pdf. Po predaji propisno ispunjene pristupnice korisniku se na info pultu na 4. katu Centra izdaje njegova GOLDEN TOWER kartica s kojom može direktno u kupovinu. Korisnik kartice mora biti punoljetna osoba.

GOLDEN TOWER PROGRAM funkcionira na način da se kod svake kupnje veće od 100 kuna transferiraju bodovi na GOLDEN TOWER KARTICU na pripadajućem mobilnom aparatu u trgovinama koje sudjeluju u loyalty programu, a koje su označene naljepnicama na ulazu trgovina i na kasama. Za svakih potrošenih 100 kuna dodjeljuje se 1.5 bod, dok se za vrijeme zimskih i ljetnih sniženja, odnosno u periodu od 1. siječnja do 28. veljače i od 1. srpnja do 31. kolovoza za svakih potrošenih 100 kuna dodjeljuje jedan bod.

OBRADA OSOBNIH PODATAKA U SKLOPU GOLDEN TOWER PROGRAMA

Obrada osobnih podataka u Golden Tower Programu se temelji na Vašoj privoli na obradu osobnih podataka koju dajete uz pristupnicu.

Voditelj obrade osobnih podataka: Voditelj obrade osobnih podataka je Tower Center Rijeka d.o.o., Rijeka, Strossmayerova 16, OIB 84184387126 – upravitelj trgovačkog centra Tower Center Rijeka. Kontakt: tel.: 051 403 815; email: tower.center@cushwake.com (TCR).

Osobni podaci koje TCR prikuplja: Za sudjelovanje u Golden Tower Card programu prikupljaju se najmanje sljedeći podaci: ime i prezime, datum rođenja (obvezni podaci), podaci o kupnjama u trgovinama u Tower Centru Rijeka za koje se registriraju bodovi na Golden Tower Card kartici (registrira se trgovina, vrijeme kupnje, iznos kupnje, broj sakupljenih bodova). Za sudjelovanje u marketinškim programima za Golden Tower Card korisnika, TCR prikuplja i adresu (ulica i kućni broj, grad), elektronsku poštu i broj telefona/mobitela. Svi navedeni podaci pohranjuju se pod brojem kartice na korisničkom računu. Za slanje biltena – newslettera TCR prikuplja adresu elektronske pošte radi slanja newslettera.

Pružanje osobnih podataka iz privole je nužno za pristupanje i sudjelovanje u Golden Tower Card programu, primanje profiliranih promotivnih obavijesti i newslettera.

Službenik za zaštitu osobnih podataka: Podaci službenika za zaštitu osobnih podataka objavljeni su na: www.tower-center-rijeka.hr/informacije Kontakt podaci su: tower.center.sluzbenik.zop@cushwake.com

Svrha obrade u sklopu Golden Tower Card programa: Podaci se prikupljaju radi a) identifikacije korisnika i omogućavanja evidentiranja bodova na Golden Tower Card kartici ostvarenih kupnjom, radi ostvarenja pogodnosti predviđenih programom Golden Tower Card i profiliranja potrošačkih navika u Tower Centru Rijeka s obzirom na trgovinu, iznos i vrijeme kupnje, radi prilagođavanja sadržaja i vrste promotivnih poruka i poruka o pogodnostima b) u promotivne svrhe za upućivanje promotivnog materijala, marketinških obavijesti o pogodnostima, i obavijesti o provođenju nagradnih igara i izvlačenja i drugih marketinških obavijesti vezanih uz Tower Center Rijeka te provođenje anketa i istraživanja, putem elektronske pošte, SMS-a, promotivnim pozivima, drugim elektronskim sredstvima komunikacije, upućivanjem papirnatih sadržaja, ako je dana privola za slanje promotivnog materijala.

Svrhe obrade radi slanja newslettera: Elektronska pošta se prikuplja radi slanja biltena – newslettera.

Način obrade: osobni podaci se obrađuju od strane vanjskih ugovornih partnera TCR-a koji su zaduženi za upravljanje programom. Podaci su zaštićeni najmanje: pristup je omogućen samo ovlaštenim osobama uz lozinku i evidenciju pristupa, uz primjenu mjera informatičke sigurnosti od neželjenog pristupa i zaštite od gubitka. Podatke o kupnjama TCR može koristiti radi izbora sadržaja marketinških obavijesti koje će upućivati. Navedena obrada uključuje profiliranje, ali ne i automatsko donošenje odluka. Takva obrada se u pravilu obavlja automatski radi ciljanog upućivanja promotivnog materijala i drugih marketinških akcija. Takva obrada se izvršava samo za one kupnje za koje korisnik svojevoljno odluči registrirati bodove na svom korisničkom računu. Osobni podaci se neće ustupati trećim primateljima, osim ako je takvo ustupanje utemeljeno na propisu.

Pravna osnova obrade: Osobni podaci se obrađuju na temelju privole kao korisnika Golden Tower Card kartice. Privola vrijedi 3 godine od zadnjeg korištenja Golden Tower Card kartice.

Razdoblje pohrane osobnih podataka radi sudjelovanja u Golden Tower Card programu: Osobni podaci se pohranjuju tijekom cijelog razdoblja tijekom kojeg korisnik sudjeluje u Golden Tower Card programu. Podaci se brišu odmah po:

a) zahtjevu da se korisnika isključi iz Golden Tower Card programa
b) ukidanjem programa Golden Tower Card od strane TCR-a
c) opozivom privole
d) prestankom važenja privole.

Privola se može opozvati djelomično ili u cijelosti. Djelomično u odnosu podatke za sudjelovanje u Golden Tower Card programu, za sudjelovanje u marketinškim programima za Golden Tower Card korisnika i za slanje biltena – newslettera. Privola se opoziva slanjem pisanog opoziva na adresu TCR-a ili emailom na adresu tower.center@cushwake.com ili tower.center.sluzbenik.zop@cushwake.com. Nakon opoziva privole TCR neće obrađivati podatke za koje je privola bila dana te će ih brisati. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade prije njezina povlačenja.

PRAVA KORISNIKA

Pravo na pristup osobnim podacima: korisnik ima pravo pristupiti osobnim podacima te od TCR-a dobiti potvrdu obrađuju li se osobni podaci koji se na korinsika odnose te informacije o svrsi obrade, kategorijama podataka koji se obrađuju, primateljima, vremenu pohrane, o pravima kao ispitanika u pogledu ispravka, brisanja, ograničavanja obrade, pravu na podnošenje pritužbe nadzornom tijelu i druge relevantne informacije vezane uz obradu. Osim ako korisnik zatražim drugačije, ove se informacije daju u elektroničkom obliku putem elektronske pošte.

Pravo na ispravak: korisnik ima pravo tražiti ispravak netočnih podataka koji se na njega odnose.

Pravo na brisanje: korisnik ima pravo od TCR-a ishoditi brisanje osobnih podataka koji se na njega odnose, u kojem slučaju može prestati sudjelovanje u Golden Tower Card programu bodovanja, sudjelovanju u marketinškim programima za Golden Tower Card korisnike te prestanak primanja biltena – newslettera, ovisno o podacima čije se brisanje traži.

Pravo na ograničenje obrade: Korisnik ima pravo od TCR-a ishoditi ograničenje obrade koje se na njega odnose.

Pravo na prigovor: Korisnik ima uvijek pravo uložiti prigovor na obradu osobnih podataka koji se odnose na njega.

Korisnik ima uvijek posebno pravo uložiti prigovor na obradu osobnih podataka koji se odnose na njega u promotivne svrhe za upućivanje promotivnog materijala, promotivnih obavijesti i obavijesti o provođenju nagradnih igara i izvlačenja i drugih promotivnih obavijesti vezanih uz Tower Center Rijeka te provođenje anketa i istraživanja, putem elektronske pošte, SMS-a, promotivnim pozivima, drugim elektronskim sredstvima komunikacije, upućivanjem papirnatih sadržaja te ako se tome usprotivi osobni se podaci više obrađivati u te svrhe.

Pravo na prenosivost podataka: korisnik ima pravo zaprimiti osobne podatke koji se odnose na njega i prenijeti ih a kod drugog voditelja obrade. Ako je tehnički izvedivo, prijenos će se izvršiti automatiziranim putem.

Ova prava se ostvaruju pisanim putem na adresu TCR-a ili službenika za zaštitu osobnih podataka.

Korisnik ima pravo na podnošenje prigovora na obradu osobnih podataka nadzornom tijelu: Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, HR - 10 000 Zagreb, Tel. 00385 (0)1 4609-000, Fax. 00385 (0)1 4609-099, E-mail: azop@azop.hr, web: www.azop.hr.

KORIŠTENJE PRIKUPLJENIH BODOVA PRI KUPNJI

Sakupljeni bodovi mogu se koristiti za umanjenje računa prilikom kupnja u trgovinama uključenim u program. Da bi se isto ostvarilo, potrebno je sakupiti 25 bodova te doći na info pult gdje će djelatnici izdati kupon s 25 bodova koji će imati datum važenja od 30 dana. Kupon od 25 bodova u trgovinama uključenim u program ekvivalentan je vrijednosti 25 kn prilikom kupovine.

Stanje bodova na GOLDEN TOWER kartici može se u svakom trenutku provijeriti na web stranici centra (na početnoj stranici): www.tower-center-rijeka.hr, utipkavanjem serijskog broja kartice u predviđenu rubriku. Odstupanja od realnog stanja moguća su u roku od 48 sati od zadnje obavljene transakcije.

TRGOVINE KOJE SUDJELUJU U GOLDEN TOWER LOYALTY PROGRAMU SU:

Trgovina

Etaža

ALPINA 2
AMADEUS 3
ARGENTUM 2
BABY CENTER 3
BATA 2
BEBA EXCLUSIVE 2
BUZZ 1
CALZEDONIA 3
CARPISA 3
CCC 4
CICIBAN 2
COMMA 2
CUBUS 3
DENIS 2
DIVIANA KOZMETIKA 2
DM 4
DOUGLAS 3
ECCO 3
ELIPSO 2
FARMACIA 1
FASHION&FRIENDS 2
FIVE STAR FASHION 3
FLAIR 2
FUNKY FISH 4
FURLA CORNER 2
GALEB 2
GALILEO 3
GHETALDUS 4
GUESS 2
HOĆU KNJIGU 4
INTELIGENT STORE 2
INTERSPORT 1
INTIMISSIMI 3
KAMENA DUGA 4
KERVER 3
KOPITARNA 1
LISCA 3
L'OCCITANE EN PROVENCE 3
LUCE 4
LUXURY SPORT STORE 3
MAGIC BABY 4
MANA MODA 4
MASS 3
MATIVO 4
NAPAPIJRI 3
ORSAY 2
OS JEANS STORY 3
PALMERS 3
PIMKIE 2
PITTAROSSO 3
PLANET OBUĆA 3
POLLEO SPORT 3
POSTELJINA.HR 4
PROTEINI.SI 4
REPLAY 2
S.OLIVER 3
SALLY ATELIER 2
SALMORAGHI&VIGANO 4
SHOE BE DO 3
SHOE BOX 3
SKECHERS 3
SOPHOS LAB 4
SPORTINA MTB STORE 2
SPORT VISION 3
STUDIO SUPERIOR 4
TALLY WEIJL 2
TERRANOVA 2
TEZENIS 2
THE ATHLETE'S FOOT 3
THE CORE 3
THOMAS SPORT 3
TOM TAILOR man/woman 2
TOM TAILOR DENIM 2
TRIUMPH 4
VET PET 4
VIP 3

Popust na usluge Thalassowellnes Centra Opatija

GOLDEN TOWER kartica pomaže vam da izdvojite par trenutaka samo za sebe. U Thalassowellness Centru Opatija sa GOLDEN TOWER karticom dobiti ćete 10% popusta na dio usluga. Uđite u svijet wellnessa na http://www.thalassotherapia-opatija.hr/main/wellness.asp, ili potražite više informacija na 051 202 855.

Pravila Golden Tower Card Programa

1. Izdavanje i vlasništvo kartice

 1. Golden Tower Card kartica izdaje se u sklopu Golden Tower Loyalty Card Programa (dalje: Program). Provođenje Programa je regulirano ovim Pravilima Programa (dalje: Pravila).
 2. Izdavatelj Golden Tower Card kartice (dalje: Kartica) je Tower Center Rijeka d.o.o. Rijeka, Strossmayerova 16, OIB 84184387126 (dalje: TCR). Kartica je vlasništvo TCR-a. Upravitelj programa je COGEST RETAIL d.o.o., iz Rijeke, Strossmayerova 16, OIB 30857636468.
 3. Korisnikom kartice može postati svaka punoljetna osoba koja preda valjani zahtjev za izdavanjem kartice sukladno odredbama ovih Pravila. Kartica se izdaje besplatno.
 4. Preuzimanjem kartice korisnik prihvaća ova Pravila. Kartica se izdaje na zahtjev kojeg korisnik daje predajom ispunjene i potpisane pristupnice. Obrazac pristupnice je dostupan na info pultu u Tower Centru Rijeka i na web stranici http://www.tower-center-rijeka.hr/storage/app/media/Pristupnica-N.pdfIspunjena i potpisana pristupnica predaje se na info pultu u Tower Centru Rijeka ili se automatski šalje na e- mail adresu navedenu na web stranici centra.
 5. Odmah po predaji pristupnice, nakon unosa podataka u elektronsku bazu podataka, korisniku se predaje Kartica. Kartica je individualizirana jedinstvenim brojem koji je u bazi podataka povezan sa korisnikom kartice i njegovim korisničkim računom na kojem se evidentiraju korisnički bodovi.
 6. TCR zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, povuče Karticu iz opticaja, promjeni ili u potpunosti ukine elemente Programa, o čemu će korisnik biti na odgovarajući način obaviješten.

2. Korištenje

 1. Kartica nije prenosiva te ne predstavlja sredstvo plaćanja. Kartica ne obvezuje korisnika na kupnju. Karticu može koristiti samo osoba kojoj je izdana ili do dvije druge osobe koje je naveo korisnik. Prilikom korištenja, trgovac je ovlašten uvjetovati korištenje Kartice predočenjem osobne isprave donositelja.
 2. Korisnik ima pravo prikupljati bodove uz predočenje kartice prije zaključenja računa na blagajni u prodajnim mjestima u Tower Centru Rijeka koja sudjeluju u loyalty programu te na ulaznim vratima imaju istaknut znak Programa. Bodovi se unose na korisnički račun pri izvršenom plaćanju.
 3. TCR i COGEST RETAIL d.o.o. oslobođeni su svake odgovornosti zbog nesudjelovanja ili povlačenja pojedinog trgovca ili trgovine iz Programa.
 4. Za prvih potrošenih 100,00 kn po računu, korisnik ostvaruje pravo na 1.5 bodova. Za svakih daljnjih potrošenih 100,00 kuna po računu korisnik ostvaruje pravo na 1.5 boda. U periodu zimskih i ljetnih sniženja, tj. od 01. siječnja do 28. veljače i od 01. srpnja do 31. kolovoza korisnik ostvaruje pravo na 1 bod u loyalty programu za svakih potrošenih 100 kuna. Bodovi se zbrajaju.
 5. Pojedini trgovac može dodijeliti i više bodova od onog što je predviđeno prethodnim stavkom, o čemu posjetitelje isti i obavještava na način koji smatra prikladnim. TCR i COGEST RETAIL d.o.o. ne odgovaraju zbog nedostatka u obavijestima i promjenama u uvjetima dodjele bodova koje daje svaki pojedini trgovac.
 6. Prikupljeni bodovi vrijede do 28.02. svake godine. Svi neiskorišteni bodovi prikupljeni prije toga datuma, dana 28.02. svake godine automatski se brišu sa korisničkog računa. Prvo brisanje će se izvršiti dana 28.02.2013.
 7. Bodovi se mogu koristiti na način da na Info pultu zatražite izdavanje bona od 25 bodova, te se isti može koristiti i valorizirati na svakom prodajnom mjestu koje sudjeluje u loyalty programu. Vrijednost bona predstavlja vrijednost od 25 kn te se za taj iznos umanjuje iznos izdanog računa na blagajni. Izdani bon vrijedi 30 dana od datuma izdavanja.
 8. Korisnik prilikom korištenja bodova predaje trgovcu karticu i bon od 25 bodova, koji se putem mobilnih uređaja valorizira i umanjuje se račun za 25 kuna, te se evidentira korištenje bodova na korisničkom računu. Trgovac je ovlašten prilikom korištenja kartice tražiti identifikacijsku ispravu.
 9. Stanje na korisničkom računu korisnik može provjeriti na web stranici Centra www.tower-center-rijeka.hr (na početnoj stranici), info pultu u Tower Centru Rijeka na 4. katu te na telefonu 051 403 815, u radno vrijeme trgovačkog centra.
 10. Bodovi se ne mogu zamijeniti za novac.
 11. Bodovi nisu prenosivi između kartica tj. korisnika. Bodovi se mogu pokloniti nekoj drugoj osobi

3. Gubitak ili krađa kartice

 1. U slučaju gubitka ili krađe Kartice, korisnik može zatražiti blokiranje Kartice i izdavanje nove Kartice. Dobivanjem nove Kartice otvara se i novi korisnički račun na kojeg se upisuju bodovi koji su bili evidentirani na korisničkom računu koji se vodio po Kartici koja se zamjenjuje. Prilikom davanja zahtjeva za izdavanjem nove Kartice od korisnika se može zahtijevati predočenje osobne isprave.
 2. Korisnik može tražiti blokiranje kartice na info pultu u Tower Centru Rijeka i putem telefona 051 403 815. Prilikom zahtjeva, radi identifikacije korisnika, mogu se postavljati pitanja o podacima navedenim u pristupnici.
 3. Korisnik može tražiti izdavanje nove Kartice nakon gubitka ili krađe svoje Kartice na info pultu Tower Centra Rijeka.
 4. TCR, COGEST RETAIL d.o.o. i trgovci koji obavljaju djelatnost u centru ne odgovaraju za neovlašteno korištenje bodova od strane osoba koje nisu navedene u pristupnici prije nego je korisnik zatražio blokadu izgubljene ili ukradene Kartice te tijekom jednog sata nakon toga.

4. Otkaz

 1. Korisnik ima pravo u svako doba pisanim putem otkazati korištenje Kartice. Otkaz vrijedi od trenutka kada TCR primi obavijest o otkazu. Otkaz se može dati pisanim putem na info pultu u Tower Centru Rijeka te putem e-pošte tower.center@cushwake.com. Primitkom otkaza poništava se korisnički račun, brišu se svi prikupljeni bodovi te se Kartica više ne može koristiti. Jednom otkazana Kartica i bodovi sa korisničkog računa se više ne mogu obnoviti.
 2. TCR ima pravo u svako doba bez obrazloženja otkazati korištenje Kartice korisniku, uz opoziv važenja Kartice. TCR ima pravo u svakom trenutku otkazati Program. Program se otkazuje uz otkazni rok od 14 dana koji teče od objave obavijesti o otkazu. Obavijest o otkazu objavljuje se na web stranici www.tower-center-rijeka.hr.
 3. U slučaju otkaza Kartice pojedinom korisniku ili otkaza programa, bodovi se mogu iskoristiti unutar otkaznog roka. Nakon isteka otkaznog roka isti se poništavaju te ne postoji nikakva daljnja obveza TCR-a i trgovaca koji su sudjelovali u Programu prema korisniku Kartice.

5. Korištenje i zaštita osobnih podataka

 1. Korisnik Kartice suglasan je da TCR kao vlasnik i izdavatelj Kartice, Cogest Retail d.o.o., iz Rijeke, Strossmayerova 16, kao upravitelj trgovačkog centra Tower Center Rijeka, Exevio d.o.o., iz Rijeke, Vukovarska 6, kao tvrtka koja obrađuje podatke, mogu prikupljati, obrađivati i međusobno prosljeđivati korisnikove osobne podatke navedene u pristupnici te podatke o prodajnim mjestima u kojima je obavljena kupnja u Tower Centru Rijeka uz korištenje Kartice te iznosima kupnje. Po izričitom ovlaštenju TCR-a kao izdavatelja Kartice, voditelj zbirke osobnih podataka je COGEST RETAIL d.o.o.
 2. Korisnik kartice suglasan je da se njegovi osobni podaci mogu iznositi u Italiju, kao zemlju sjedišta osnivača Cogest Retail d.o.o.
 3. Svrha prikupljanja, obrade i prosljeđivanja osobnih podataka korisnika je omogućavanje evidentiranja bodova radi ostvarivanja pogodnosti koje su predviđene ovim Pravilima.
 4. Osobni podaci korisnika prikupljaju se, obrađuju i koriste u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Korisnik je upoznat da ima pravo u svakom trenutku opozvati ovu izjavu o suglasnosti te da u tom slučaju prestaje biti korisnikom kartice i ne može više koristiti predviđene pogodnosti. Takav opoziv ima učinak otkaza Kartice od strane korisnika.
 5. Korisnikovi podaci se mogu koristiti i u promotivne svrhe za upućivanje promotivnog materijala, promotivnih obavijesti i obavijesti o provođenju nagradnih igara i izvlačenja, pod uvjetom da korisnik nije izričito naveo u pristupnici da ne pristaje da se njegovi osobni podaci koriste u te svrhe.
 6. Korisnik je upoznat da ima pravo prilikom ispunjavanja pristupnice i u svakom naknadnom trenutku usprotiviti se obradi njegovih osobnih podataka u promotivne svrhe u kojem slučaju se njegovi osobni podaci više neće koristiti u tu svrhu.
 7. Osobni podaci se neće obrađivati nakon: a) otkaza Kartice od strane korisnika; b) otkaza kartice od strane TCR-a; c) prestanka važenja Kartice i gašenja korisničkog računa po bilo kojoj osnovi; d) obustave Programa.

6. Obavijesti

 1. Sve opće obavijesti vezane uz Program objavljivat će se na web stranici www.tower-center-rijeka.hr. Dostava tih obavijesti korisnicima Kartice smatrat će uredno izvršena danom objave obavijesti.
 2. Pored dostave obavijesti na način određen prethodnim stavkom i za priopćenja koja se odnose na pojedinog korisnika, obavijesti će se priopćavati elektronskom poštom i/ili običnom poštom na posljednju prijavljenu adresu korisnika i/ili SMS porukom.
 3. Trenutno stanje bodova na GOLDEN TOWER kartici korisnik može provjeriti osobno na info-pultu Tower Centra Rijeka ili na mrežnoj stranici www.tower-center-rijeka.hr (na početnoj stranici)

7. Izmjene Pravila Programa

 1. TCR je u svakom trenutku ovlašten izmijeniti sadržaj ovih Pravila bez izričite privole korisnika, osim pravila koja se odnose na zaštitu i korištenje osobnih podataka.
 2. Izmjene Pravila stupaju na snagu po isteku roka od 14 dana od dana objave.

8. Primjenjivo pravo i sudska nadležnost

 1. Na sve sporove koji bi eventualno mogli proizići iz primjene ovih Pravila i općenito sudjelovanja u Programu određuje se primjena hrvatskog prava i mjesna nadležnost stvarno nadležnog suda u Rijeci.