Velika nagradna igra: L'Occitane dijeli 100 nagrada!

Velika nagradna igra: L'Occitane dijeli 100 nagrada!

19.11.2018 16:18

Omiljeni brend francuske kozmetike L’OCCITANE, u suradnji s modnom kućom CASTELBAJAC Paris, kreirao je proizvode u limitiranom izdanju čije veselo, pop-art ruho otkriva konstelaciju vrijednosti u srcu svakog L’OCCITANE proizvoda. Dugoročna partnerstva L’OCCITANEA s dobavljačima, aktivnosti za zaštitu bioraznolikosti i planeta, potpora emancipaciji proizvođačica karite maslaca u Burkini Faso i neumorna borba protiv sprječive sljepoće... Odabirom L’OCCITANE proizvoda i poklona za svoje najdraže, dijelite s njima sve ove vrijednosti i darujete više od poklona.

Povodom ovih blagdana, L'OCCITANE en Provence i CineStar pozivaju vas da se uključite u nagradnu igru ''Darujemo više od poklona'' jer za sretne dobitnike pripremljeno je čak 100 nagrada: 10 x L'OCCITANE poklon-set proizvoda u dizajnu modne kuće CASTELBAJAC Paris i CineStar poklon kartica u iznosu od 300 kn te 90 x CineStar poklon kartica u iznosu od 200 kn!

Dobitnici nagrada moći će uživati u vrhunskoj, luksuznoj njezi tijela L'OCCITANE proizvodima iz obožavanih kolekcija brenda - Badem i Karite, te u zabavnim izlascima u omiljeno CineStar kino, za zajedničke trenutke ispunjene srećom, ljubavlju i toplinom.

Nagradna igra traje od 16. studenog do 16. prosinca 2018. godine. Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri, potrebno je kupiti bilo koji L'OCCITANE proizvod u L'OCCITANE trgovini koja se nalazi u Tower Centru na 3. katu  ili u web trgovini www.loccitane.hr, te zatim ispuniti prijavni obrazac s brojem računa od kupnje i svojim osobnim podacima.


ZABAVNI SADRŽAJI