Besplatan pregled dječjih autosjedalica i prigodni popusti u Tower Centru

Besplatan pregled dječjih autosjedalica i prigodni popusti u Tower Centru

23.05.2019

U subotu, 25. svibnja 2019. od 10:00 do 12:00 sati u Tower Centru Rijeka, na parkiralištu etaže 5b, udruga Roda organizira besplatan pregled dječjih autosjedalica.

Pregled prvenstveno služi da bi roditelji mogli provjeriti jesu li pravilno postavili autosjedalicu u svoje vozilo i smještaju li pravilno svoje dijete u nju. Naime, autosjedalice smanjuju rizik pogibije djeteta u sudaru do 70 %, a rizik ozbiljne ozljede za više od 90 %, no samo ako se pravilno koriste. 

Međutim, u Hrvatskoj se broj pravilno korištenih autosjedalica kreće od 10 % do 20 %, a to su brojke koje volonterke i volonteri udruge Roda ovakvim pregledima nastoje povećati.

Trgovine s dječjom opremom u Tower Centru pripremile su prigodne popuste koji vrijede samo u subotu, 25. svibnja 2019., upravo na autosjedalice, zato provjerite ponudu i odaberite najsigurnije rješenje za prijevoz vašeg djeteta.


Baba Exclusive (2. kat) - KIKKABOO autosjedalice 20% popusta, BESAFE IZI GO MODULAR I-SIZE autosjedalica 20% popusta, a na sve ostale autosjedalice: BESAFE, CYBEX, PEG-PEREGO, RECARO, ROMER, JOLE 15% popusta.

Baby Center (3. kat) - 15% popusta na sve autosjedalice. Popust se odnosi na redovne cijene.

Magic Baby (4. kat) - 15% popusta na autosjedalice (izuzev branda Stokke). Popusti se ne zbrajaju.


AKCIJE I POPUSTI