Ljetni popusti u trgovini Replay

Ljetni popusti u trgovini Replay

19.08.2019

Ljeto u Replayu postalo je još toplije – POPUSTI DO 70%


Velika sezonska akcija u Replayu dobila je još veći porast sniženja te sada možete pronaći artikle iz Proljetno-Ljetne 2019 kolekcije čije su se cijene vrtoglavo spustile do vrućih 70%.


Ljetna kolekcija autentičnog street style brenda na morski pjat donosi visoko kvalitetne dizajnerske komade koji oduševljavaju pomno odabranim prirodnim materijalima koji pak jednostavno pozivaju na nesputano uživanje u morskim aktivnostima, uzorcima koji privlače pažnju i u svaku kombinaciju unose dašak posebnosti te detaljima koji nenametljivo upotpunjavaju svaki look.


Talijanski modni kreativci i ove sezone oduševljavaju svojim inovacijama držeći se pri tome provjerenih ukusa te osluškujući individualne želje, Replay na scenu unosi dašak nove perspektive koja mijenja modna pravila dok u isto vrijeme poštuje stara - kvaliteta za pamćenje!


Vruća sezonska akcija odlična je prilika za ulaganje ključne te stilski zanimljive komade koji inspiriraju dizajnom i oduševljavaju kvalitetom.


Zavidan izbor Replay odjeće čije niske cijene obaraju s nogu možete pronaći u trgovini Replay na 2.katu Tower Centra.AKCIJE I POPUSTI