Mass otvara 2. najveći dućan u Hrvatskoj

Mass otvara 2. najveći dućan u Hrvatskoj

19.09.2019

U Tower Centru se 20.09.2019. otvara novi, još veći i moderniji dućan MASS sa najviše priznatih svjetkih marki na jednom mjestu. Od sada na novoj lokaciji na 2. katuOstvarite 20 % popusta povodom otvorenja pa čak i na novu kolekciju! Sve do ponedjeljka, 23.9.2019.

MASS - mjesto priznatih robnih marki.

Kod nas uvijek možete provjeriti raznovrstan izbor obuće za cijelu obitelj, za svaku prigodu i sva godišnja doba. Zastupnici smo robnih marki renomiranih svjetskih proizvođača, kao i svoje vlastite. U ponudi uvažavamo najnovije modne trendove, a izbor svake godine dopunjavamo s novim, renomiranim robnim markama obuće i na taj način brinemo o zadovoljstvu lojalnih kupaca. Za vaš savršen izgled pobrinuli smo se i sa raznolikom ponudom modernih torbi, koje će se prekrasno slagati sa odabranom obućom. Tako ćete uvijek biti u koraku s modom. Zasigurno će svatko tko će posjetiti našu prodavaonicu biti oduševljen izgledom trgovine, ponudom i ljubaznim prodavačicama.

Robne marke: LIU JO, GUESS, FILA, TOMMY HILFIGER, REPLAY, ADIDAS, NIKE, CONVERSE, PUMA, LACOSTE, NEW BALANCE, s.OLIVER, WRANGLER, BUGATTI, CREATOR, RELANCE, LEVI'S, ART, INUOVO, FRED PERRY, SKECHERS, ART, REEBOK, LE COQ SPORTIF, PANAMA JACK, VAGABOND, TAMARIS, BOLLINI, SUPERFIT, CICIBAN, GIOSEPPO, IPANEMA, HAVAIANAS, ARA, RIEKER i mnoge druge.


AKCIJE I POPUSTI