Outdoor tjedan u trgovini H18

Outdoor tjedan u trgovini H18

17.10.2019

Stigao je tjedan za prave pustolove!

Dron Vivanco Racing Copter s uključenim Air Race Starter Kitom omogućuje uzbudljive utrke i osigurava odličnu zabavu za mlađe, ali i starije uzraste.

Kamera NOAline Sports HD DV je sportska action kamera s vodootpornim kućištem za sve moguće namjene - ekstremni sportovi, sportske aktivnosti na otvorenom, snimanje vožnje biciklom, automobilom, ronjenje…

Wireless adapteri i pojačivači za dohvat mreže svih mreža i izvan prostorija, bluetooth party zvučnici, slušalice i mikrofoni po odličnim cijenama!

NOA Hummer 2019 stvoren je za ekstremne uvjete! Metalni okvir koji kombinira brušeni aluminij s gumenim površinama, daje uređaju anti-kliznu i izdržljivu površinu koju možete čvrsto držati čak i kada je mokra. Ekran je zaštićen Gorilla staklom te je otporan na grebanja i mehanička oštećenja. Ima dugotrajnu bateriju kapaciteta 3.800 mAh s tehnologijom brzog punjenja, koja se puni preko USB-C konektora. 

Ponuda vrijedi u trgovini H18 Megastore (4.kat) od 17.10. do 23.10., a više o popustima i asortimanu možete saznati na http://bit.ly/2MNsV94


AKCIJE I POPUSTI