IZBOR ZA PRINCA I PRINCEZU RIJEČKOG KARNEVALA-PRIJAVE

IZBOR ZA PRINCA I PRINCEZU RIJEČKOG KARNEVALA-PRIJAVE

21.01.2020

U nedjelju 02. veljače 2020. s početkom u 16,30 sati, na 4. katu Tower Centra, održati će se izbor za princa i princezu Riječkog karnevala.

Svi zainteresirani kandidati* mogu se prijaviti na info pultu Tower Centra na 4. katu ili na e-mail adresu: info@tower-center-rijeka.hr. Požurite, jer samo će prvih 25 kandidata sudjelovati u izboru princa i princeze Riječkog karnevala.

Ako vam nije cilj postati princ ili princeza karnevala, dođite na našu veselu maškaranu zabavu i navijajte za vašeg dječjeg favorita Riječkog karnevala i tako pomognite Meštru Toniju i Kraljici odabrati novog princa i princezu. Sigurni smo da će nam dobra zabava  biti zagarantirana jer su za vođenje programa zaduženi uvijek dobro raspoloženi Mario Lipovšek Battifiaca i Davor Jurkotić.


Vidimo se u Toweru!


*Kandidati mogu biti djevojčice i dječaci u dobi od 3 do 12 godina starosti. Pri prijavi molimo navesti ime i prezime, datum rođenja, te ime i prezime i broj mobitela jednog od roditelja. 

Roditelj, staratelj ili skrbnik kandidata morat će potpisati privolu sukladno odredbama o zaštiti osobnih podataka. Ukoliko prijavu vršite putem e-maila molimo vas da u njemu priložite ispunjenu privolu.


ZABAVNI SADRŽAJI