Novi program vjernosti Joseph Joseph u Spar i Interspar trgovinama

Novi program vjernosti Joseph Joseph u Spar i Interspar trgovinama

24.01.2020

SPAR Hrvatska za sve je kupce pripremio novi program vjernosti Joseph Joseph pri kojem ostvaruju uštedu do čak 70 posto za kupnju posuđa i kuhinjskih pomagala izvrsne kvalitete i praktičnog dizajna. Za svaku kupnju u iznosu od 50 kuna u razdoblju između 22. siječnja i 14. travnja 2020. dobiva se 1 bod vjernosti, a posebne pogodnosti za kupnju proizvoda iz Joseph Joseph asortimana po povoljnijoj cijeni kupci ostvaruju uz predočenje i predaju popunjenog kupona na blagajni sa svih 10 bodova vjernosti.

U sklopu Joseph Joseph asortimana u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama sa skupljenih 10 bodova vjernosti kupci će moći birati između 9-dijelnog seta posuda i kuhinjskih pomagala te 4-dijelnog seta kuhinjskih pomagala pri čemu ostvaruju uštedu do čak 59 posto. Uz skupljenih 10 bodova vjernosti, kupci će po povoljnijim cijenama također pronaći i set posuda za čuvanje hrane, daske za rezanje, set cjedila, mjernu posudu 2u1 te pomagalo za avokado 3u1, a na pojedinim artiklima popusti idu do čak 70 posto.

Ponuda je važeća u svim SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima, a popunjeni kuponi s bodovima mogu se iskoristiti do 21. travnja 2020. te se ne mogu zamijeniti za novac niti za bilo koju drugu pogodnost.AKCIJE I POPUSTI